Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ι.Κατσούρης: Ο διωγμός των Ορθόδοξων Χριστιανών στην Ελλάδα….




Στην Ελλάδα έχουν δικαιώματα όλοι εκτός από τους Έλληνες πολίτες Χριστιανούς Ορθόδοξους στο θρήσκευμα. Από την μία εάν είσαι εισερχόμενος λαθρομετανάστης κατά προτίμηση ισλαμιστής, θα έχεις μία ξεχωριστή μεταχείριση έναντι των Ελλήνων πολιτών και μάλιστα, Κοινοβουλευτικά κόμματα και Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να τρέχουν μαζί σου στις διαδηλώσεις λαθροέποικων – ισλαμοφασιστών, οι οποίοι κρατάνε πανό με συνθήματα από το κοράνι.!!!!



Από την άλλη στην Ελλάδα, αφού αναγνωρίζουν δικαιώματα στους ισλαμιστές (κτίζουν τέμενος), Ιεχωβάδες (δεν παίρνουν όπλα στον στρατό), μορμόνους, πεντηκοστιανούς και κάθε λογής αιρετικούς, (τους αφήνουν ελεύθερα να έχουν τις επιχειρήσεις τους και να πουλάνε θρησκεία) και τέλος με πρωτεργάτη τον Οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αυτούς που τον ακολουθούν, κόντρα στους πραγματικά Αγίους πατέρες της εκκλησίας μας, να συνπροσεύχονται και να συλλειτουργούν με τον Πάπα και τους ((ιερείς)) του, αναγνωρίζοντας έτσι την ιεροσύνη τους και καθιστώντας τους ισότιμο μέλος της εκκλησίας μας.!!!



Τέλος αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι και διώκουν, είναι αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν την παράδοση της Ορθόδοξης εκκλησίας (βλέπε: Ιερά Μονή Εσφιγμένου, τους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται σύνταξη αλλά δεν την παίρνουν ενώ την έχουν δουλέψει επειδή αρνούνται να παραλάβουν το ΑΜΚΑ) και δεν αναγνωρίζουν κάλπικους άρχοντες του κόσμου τούτου.!!!



Η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει έρχεται χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τόσο πολύ στην πατρίδα μας ώστε μπορούν πλέον να έρθουν στην πατρίδα μας και να έχουν αξιώσεις περισσότερες από τους γηγενείς Έλληνες πολίτες



Κατσούρης Ιωάννης

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου